liljekonvalj

Reumatikerföreningen Sandviken

Reumatikerföbundet driver reumatikernas frågor i samhället. Vi informerar och ger stöd så att alla ska kunna leva ett fullvärdigt liv med en reumatisk sjukdom. Tillsammans är vi starka!

Nyheter

Julbord och spa

MIssa inte att anmäla dig till Julbordet den 12/12

Läs mer
julbord spa

Bassängträning ht 2018

Bassängträningen startar upp den 3/9 för måndagsgruppen och 4/9 för tisdagsgruppen.

 

Läs mer
test nabbe

Bassängträning under sommaren

Bassängträning Parkbadet i Sandviken

Läs mer
test nabbe

Aktivitetsdag på Sjösunda 27 juni

Kultur och fritid i samarbete med  Strandbaden  inbjuder till aktivitetsdag vid Sjösunda för personer med funktionsvariationer.

Läs mer
sommar

Hälsoresa 10-17 september

Vi kommer att ha en härligt mixad grupp och med deltagare från hela Sverige och även ev. deltagare från Norge. Alla kan deltaga och man deltar på den/de aktiviteter som man vill och kan vara med på. Fokus ligger på skonsamma aktiviteter för kroppens muskler, skelett och leder. Det kommer att bli mycket skratt och härligt umgänge med möjligheter att utbyta erfarenheter och att knyta nya kontakter och kanske även nya vänner för livet till och med.

 

Läs mer
Artros är den vanligaste formen av reumatisk ledsjukdom i Sverige och drabbar var fjärde svensk över 45 år. Unga kan också drabbas. Det bästa sättet att skydda sig från artros är skaffa sig kunskap om sjukdomen. Därför har Reumatikerförbundet producerat d
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.